Valokuvaamo Studio Liisa

Studio Liisa on pitkän historian omaava, perinteikäs valokuvaamo, jossa keskitymme studiomuotokuviin. Mielestämme kaikki perheenjäsenet vauvoista vanhuksiin (lemmikkejä unohtamatta) ovat muotokuvan arvoisia. Meillä on kodikas ”olohuone” keskeisellä paikalla Kuopion keskustassa, Tulliportinkadun ja Kuninkaankadun kulmassa. Tervetuloa meille!

Kuvaamme lämpöisiä, ilmeikkäitä kuvia ja valmistamme kuvamme alusta loppuun saakka itse, joten voimme toteuttaa toiveidesi mukaisia kuvia tai kuvakokonaisuuksia. Meille voit poiketa myös passivalokuvaan, johon et tarvitse varata aikaa. Passikuvalaitteistomme on uusittu, joten sekä tulostetut että sähköiset passikuvat onnistuvat nopeasti ja varmasti, kuten myös eri maiden viisumikuvat.

Haluamme palvella teitä jatkossa vieläkin monipuolisemmin ja siksi otamme myös miljöökuvia. Eli tulemme kuvaamaan toivomaanne paikkaan. Otamme hääpotretteja, valmistujaiskuvia tai vaikkapa kihlakuvia teille tärkeässä paikassa. Onko se sitten kaunis puistomaisema, järven ranta, jokin metsäpolku tai kaunis kartano vai ränsistynyt rakennus? Vaihtoehtoja on paljon. Valmistujaiskuvaan voi yhdistää rakkaimman harrastuksen ja lapsia voi kuvata vaikkapa leikin lomassa pihapiirissä tai omassa kodissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan toivomasi kuvaus. Yritysten henkilö- ja ryhmäkuvia voimme tulla kuvaamaan esim. yrityksen tiloihin tai vaikkapa kokouspaikalle. Suunnitellaan kuvaus vastaamaan yrityksenne tarpeita. Pyydä tarjous.

Saammehan kuvata sinutkin?

StudioLiisa_Eveliina3.jpg

Eveliina Immonen

Olen ... Studio Liisan yrittäjä ja valokuvaaja.
Tykkään ... väreistä, koruista, kelloista ja kaikesta kauniista. Salmiakista! :)
Värini ... on kirkas pinkki.
Kamera ... on välttämätön työväline. Canon, jos merkillä on väliä.
Kuvatessa ... puhun paljon. Aika menee kuin siivillä.
Kuvaajana ... olen aloittanut n. 8 vuotta sitten.
Minulla on aina ... huivi. Ja pieni kahvintuska:)
Minulla ei ole ... maailman paras muisti.
Haluan kuvata ... eri-ikäisiä ihmisiä. Myös lemmikkejä, etenkin koiria.
En haluaisi kuvata ... käärmeitä. Kun en vaan voi. En edes kaukaa.
Tärkeintä ... on perhe ja ystävät!
Yrittäjänä ... ei aika käy pitkäksi.
Haaveilen ... Kaupunkilomasta! Mihinkähän sitä lähtisi...